Betalningsmetod

Lilla Lammet erbjuder följande betalningsmetoder:
  •  förskottsbetalning till vårt bankgirokonto 5108-5355.
  •  förskottsbetalning till vårt swishnummer: 123 287 51 93.
  •  betalning genom Paypal
För enkelhets skull använder vi oss av enhetsfrakt, 39 kr. Handlar du för över 1000 kr bjuder vi på frakten. Order betalade med Swish eller Paypal skickas fortare, då betalningen syns hos oss med en gång. Med bankgiro tar det en dag extra. Betalningen ska vara oss till handa inom tre dagar, sedan annuleras ordern och varorna släpps till försäljning igen. Märk alltid din betalning med ordernummer så underlättas hanteringen.

Leverans

Varorna skickas oftast inom ett dygn efter att betalningen är registrerad på kontot. Förseningar kan förekomma i samband med semestertider, men det meddelas på Välkommen-sidan. Varorna packas i största möjliga utsträckning i återvunnet förpackningsmaterial. Bläckpatronerna till skrivaren är återvunna. Försändelserna skickas med PostNord och Schenker. Lätta försändelser skickas som brev, tyngre som Varubrev och över 2 kg skickas med Schenker, DHL eller PostNorf. Om en beställd vara inte hämtas ut hos Schenker eller PostNord betalas köpesumman tillbaka men med ett avdrag på 150 kr för frakt och expedition.

Ångerrätt och reklamationer

Distansavtalslagen ger dig som kund ångerrätt/rätt att returnera varorna inom 14 dagar efter att varorna mottagits. Endast oanvända och otvättade varor i originalförpackning accepteras vid retur. Ångrar du ditt köp står du för returfrakten. Om den returnerade varan inte är komplett förbehåller vi oss rätten att dra av dess självkostnadspris innan köpesumman återbetalas. Återbetalningar görs till bankkonto inom 10 dagar efter att returen godkänts. Inget barn är det andra likt och en blöja som sitter perfekt på ett barn kanske inte sluter tätt på ett annat. Reklamation på grund av att blöjan inte passar barnet kan tyvärr ej godtas. Köp gärna en blöja eller ett prova-på-paket för att testa. Vid reklamation på grund av felaktig vara, kontakta kundservice@lillalammet.se innan du skickar tillbaka varan så står Lilla Lammet för returportot. Varor returneras till Lilla Lammet, Kullavägen 25, 517 91 Bollebygd.

Varans beskrivning och pris

Vår avsikt är att varubeskrivningarna skall vara så tydliga att du som kund kan besluta om produkten är rätt för dig. Om bilder och formuleringar inte är tillräckliga är du alltid välkommen att kontakta oss på kundservice@lillalammet.se eller via kontaktformuläret. Vi reserverar oss för felskrivningar i texten och vill påpeka att färgåtergivning kan vara svår att få exakt. Priser anges i svenska kronor inklusive 25% moms.

Sekretess och säkerhet

När du handlar hos Lilla lammet registreras ditt namn, adress, telefonnummer och e-mail. Uppgifterna sparas för att vi skall kunna fullfölja våra åtaganden att skicka beställningen. Lilla Lammet lämnar inte ut uppgifter till tredje part. Vi skickar endast ut nyhetsbrev om du aktivt samtyckt till det, i övrigt mailar vi bara om det är något problem med beställd vara såsom eventuellt fel i lagersaldo. För dig som privatperson gäller Distansavtalslagen samt Konsumentköplagen.      

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *