Tygblöjor för stora barn +15 kg

Little Lamb tygblöjor

När barnet väger runt 15 kg är det nog inte så många onesize-blöjor som passar längre, antingen runt magen eller på höjden. Att hitta blöjor som passar ett barn över 15 kg är inte helt lätt, men här hos Lilla Lammet finns hjälpen!

Det första tipset är Little Lambs pocketblöja i stl 3. Den räknas räcka från 15 kg. Blöjan har en ficka är en prefold i bambu läggs som absorbernade material. Prefolden medföljer och den suger verkligen toppenbra. När vi hade tygblöjor på dagis hade vi dessa pocketblöjor med prefolden och ett inlägg i bomull för att säkra upp. Aldrig något läckage. Hemma använde vi aldrig det extra inlägget men som förälder har man ju oftast tätare blöjbyten än på förskolan. Blöjan har dubbla benresår vilket hindrar läckage och storleken går att justera i midjan. Ordinarie pris 179:-, finns också som paketerbjudande 3 blöjor för 487:-.

Lilla Lammet tygblöjor
Paket 3 Sized pocketblöjor

Vårt andra topptips är också från Little Lamb, men denna gång deras PUL-skal i stl 3, även dessa från 15 kg. Ett PUL-skal används över en formsydd blöja, en vikblöja eller inlägg. Vikblöjan kan med fördel vikas som en ”limpa” på större barn, du viker alltås bara blöjan till en rektangel som passar i skalet. En vikblöja kan användas från nyfödd och upp till blöjfri vilket gör den till ett ekonomiskt underverk inom tygblöjor. Efter blöjperioden är den dessutom perfekt att torka kisspölar under potträningen med!

Little Lamb tygblöjor
PUL-skal enfärgade

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *