Värmande plagg i ull för din bebis

Ull är ett underbart material som värmer vid kyla, svalkar vid värme och det värmer faktiskt även om när plagget blivit fuktigt. Vi har inför vintern laddat med ytterplagg för de minsta, vantar, tossor, mössor och fuskpolo.

Vantar: Från Minimundus kommer ullfleecefodrade vantar i storlek 0-1 år. På utsidan är det vindtätt tyg, så handen hålls varm och torr.

ManyMonths har babyvantar i både ull och ekologisk hampa. Vantarna i ull är av 100% ribbstickad merinoull och har långa muddar som håller vanten på plats. Vantarna i hampa finns i storlek 0-9 månader i fyra härligt höstiga färger.

Babyvante Hampa Grön
Babyvante Hampa Grön

Tossor: Tossor från Minimundus är ullfleecefodrade med vindtätt tyg och slitstark sula i oxfordnylon. Finns i storlek 0-1 år och 1-2 år. I dagsläget bara i rött men snart även i marinblått.

ManyMonths har i år lanserat sin oerhört populära Button Booties, de har sålt så bra över världen att sist vi beställde fanns det bara kvar i rött och blått hos leverantören. Men vad gör det, de färgerna är ursnygga! Tossan har långa skaft för att hållas ordentligt på plats, och är perfekta för sjalbarn.

ullfl-vindt_tossor_marin_s buttonbooties_poppyred

Mössa: Väpnarhuvor är oslagbara i vinterkylan, ingen isande vind kommer innanför här inte! Minimundus har härliga väpnarhuvor i dubbla lager merinoull. Finns även de i rött och blått så matchar perfekt med tossor och vantar.

Fuskpolo: Säsongens snyggaste fuskpolo hittar du hos ManyMonths. Dubbla lager merinoull och en design som gör att den passar från 6 månaders ålder och ända upp till vuxen. Välinvesterade pengar alltså!

ManyMonths fuskpolo Röd

ManyMonths fuskpolo Lila

Manymonths fuskpolo Gul

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *