Vikblöjor i flera storlekar

Vikblöjan är en fantastisk tygblöja. Billig i inköp, tar lite plats i väntan på tvätt och viks på olika sätt utefter barnets storlek! En blöja på 70 x 70 cm kan mycket väl räcka hela blöjperioden för ett barn, medan ett annat behöver en större vikis redan från 6 månaders ålder. Min egna 14-månader gamla och 11 kilo tunga pojk har 70 70 och det finns mycket att växa i med drakvikningen vi använder, men han är en smal kille. På ett knubbigt, jämngammalt barn i samma ålder kanske det inte alls hade gått ihop!

Eftersom alla barn är olika har Lilla Lammet valt att erbjuda dig flera olika vikblöjor, som alla skickas med vikinstruktioner och är tillverkade av 100% ekologisk bomull.

BabyIdea Cotton Hour: en naturvit vikis, 70 x 70 cm och säljs i 5-pack.

Minimundus: En vit vikis, 75 x 75 cm som enligt tillverkaren passar barn från 3-7 kg och 85 x 85 cm för barn över 6 kg. Båda finns i 4-pack.

Imagine Baby: 70 x 70 cm, vävda i birdseye-bomull. Finns i tre olika mönster för dig som inte bara vill ha vita vikisar, fjärilar, elefanter och dinosaurier. Säljes styck eller i 6-pack

Drakvikning a.k.a Kite Fold.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *